Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 09 Korrik 2020

Çmimet Ndërkombëtare Sylejman Brina sivjet ndahen për herë të 17-të

E Premte 21 Dhjetor 2012 10:56

Çmimet Ndërkombëtare Sylejman Brina të Shërbimit për Kulturën Turke në Ballkan, do të shpallen të shtunën me një ceremoni solemne në Prizren, me fillim nga ora 12:00 në ambientet e shoqatës "Dogru Yol".

Çmimet Ndërkombëtare Sylejman Brina sivjet ndahen për herë të 17-të. Komisioni i përbërë nga Zeynel Beksaç, Tahir Luma, Aluş Nuş, Elsev Brina Lopar, Etem Kazaz, Mehdiülkü Cibo dhe Nafiz Lokviça janë përcaktuar që këto cmime ti ndajnë për Dr.Yakup Ömeroğlu, Raif Vırmiça, Daut Hamolar, Ismet Luma dhe İzzet Altuntaş.

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.