Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 22 Prill 2021

Gani Sunduri vlerësohet në Stamboll

E Premte 11 Janar 2013 13:37

Gani Sunduri, strip artisti i njohur nga Prizreni është vlerësuar në Stamboll, në kuadër të ekspozitës ndërkombëtare të stripit dhe karikaturës "Qyteti i Stambollit", ku kanë marrë pjesë 131 artistë nga 32 shtete e ku janë ekspozuar rreth 300 vepra.

Juria e festivalit ka vlerësuar 10 karikaturat më të mira, 5 karikaturat që vlejnë të përmenden dhe një çmim nderi për një mjeshtër të stripit.

10 karikaturat më të mira

- Elena Ospina/Kolumbi
- Ali Divandari/Iran
- Alperen Köseoğlu/Turqi
- Semra D. Akbulut/Turqi
- Halit Kurtulmuş Aytoslu/Turqi
- Vladimir Kazanevsky/Ukrainë
- İlker Yatı/Turqi
- Nezih Danyal/Turqi
- George Licurici/Rumani
- Saadet D. Yalçın/Turqi
 
Pesë karikaturat e vlerësuara
- Gani Sunduri/Kosovë
- Abbas Naseri/İran
- Hilmi Şimşek/Turqi
- Firuz Kutal/Norvegji
- Deniz Dokgöz/Turqi

Çmimi i nderit
- Öktemer Köksal/Turqi

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.