Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Marte, 07 Korrik 2020

Tribuna nga Prof.Dr. Ömür Ceylan

E Enjte 28 Mars 2013 22:02

Në organizim të Qendrave Kulturore Turke "Yunus Emre", Prof.Dr. Ömür Ceylan nga Universiteti Kulturor i Stambollit do të mbaj tribuna në Prizren e Prishtinë më 29 e 30 mars, ku do të paraqes kumtesat në lidhje me "Kulturën Osmane në pasqyrën e poezisë" dhe "Vështrimin e Përgjithshëm mbi letërsinë e vjetër turke".

Më 29 mars ai do të paraqitet në Universitetin e Prishtinës me fillim nga ora 10:00 dhe në të njëjtën ditë në ora 18:00 do të mbaj tribunën në Qendrën Kulturore Yunus Emre në Prizren.

Ndërsa më 30 mars do të paraqitet në Qendrën Kulturore Yunus Emre në Prishtinë, nga ora 18:00.
 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.