Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 25 Maj 2020

23 prilli, festa e turqve të Kosovës

E Enjte 18 Prill 2013 12:35

23 prilli, festa e turqve të Kosovës sivjet do të shënohet me aktivitete të ndryshme që do të zhvillohen nga 19 dero më 27 prilli.

Në organizim të Qeverisë së Kosovës, Ministrisë së Kulturës dhe Turizimit të Turqisë, KDTP-së, KFOR-it turk, ambasadës së Turqisë në Prishtinë dhe institutit Yunus Emre kremtimi i kësaj feste do të bëhet në qendra të ndryshme të Kosovës.

Programi i festës është dhënë në vijim:

19 prill 2013,
19.30 – 22.00   Koncerti i SHKA “Doğru Yol”, Shtëpia e Kulturës, Prizren

20 prill 2013
11.00 – 13.00   promovim libri dhe ekspozitë – Hamami i Mehmet Pashës, Prizren
12.00 – 16.00   Turne futbolli - Mitrovicë
17.00 – 20.30   takim i grave – Vushtrri
19.30 – 21.30   Koncert – Shtëpia e Kulturës, Prizren

21 prill 2013
10.00 – 12.00   panair i grave të “Esnaf”– Prizren
11.00 – 16.00   turne futbolli – Vushtrri
16.30 – 18.30   Takim me rini – Mamushë
19.30 – 21.00   takim i grave – Gjilan

22 prill 2013
20.00 – 21.30   Koncert – teatri kombëtar, Prishtinë

23 prill 2013

10.00 – 10.30   Vizitë te presidentja e Kosovës
10.30 – 11.00   Vizitë te Kryeministri i Kosovës
11.30 – 12.00   Vizitë në MAP
12.00 – 13.00   Vizitë në ambasadën e Turqisë
Manifestimi Qendror
18.30 – 21.30   “Luxory” Prizren
- Hapja
- Program artistik
- Kokteji

24 prill 2013
18.00 – 19.30   takim i grave – Mitrovicë

25 prill 2013
18.00 – 19.30   takim me rini – Janjevë

26 prill 2013
16.30 – 20.30   takim i studentëve në Turqi – A City, Ankara

27 prill 2013
20.00 – 21.30  Koncert – Teatri në Prishtinë

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.