Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 01 Qershor 2020

Mamusha merr pjesë në festivalin e qershisë në Tekirdag

E Enjte 13 Qershor 2013 10:57

Në edicionin e 49-të të festivalit të qershisë në Tekirdag të Turqisë po marrin pjesë delegacione të shumta, në mesin e të cilave ajo e komunës së Mamushës po e përfaqëson Kosovën.

Në hapje të festivalit, kryetari i komunës së Tekirdagit, Adem Dalgıç, ka theksuar se edicioni i 49-të po shënohet me një kremtë të madhe.

Në vijim ka pasuar një program artistik ku është prezantuar edhe shoqata Ashik Ferki nga Mmausha, me valle folklorike.

Në këtë festival kanë marrë pjesë përfaqësues nga Gjermania, Bullgaria, Korea e Jugut, Kosova, Qiproja veriore, Hungaria, Maqedonia, Meksika, Rumania dhe Greqia.

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.