Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 26 Shkurt 2021

Piktorët gati për të vizualizuar Edirnen

E Hënë 11 Nëntor 2013 15:13

Në takimin vjeshtor të piktorëve në Edirne, që do të vizualizojnë imazhet e këtij qyteti të Turqisë, po marrin pjesë edhe dy piktorë nga Kosova, Ethem Baymak dhe Reshit Ismet. Bashkë me kolegët e tjerë ata janë pranuar nga guvernatori i Edirnes, Hasan Duruer.
 
Gjatë takimit përfaqsuesi i shoqatës kulturore-arstistike e edukative "Ballkan", Salih Şenol ka pohuar se ky aktivitet realizohet tash e dy vjet dhe se qëllimi është që Edirneja të vizualizohet nga piktorët gjatë katër stinëve të vitit. Sipas tij, vitin e kaluar është mbajtur takimi pranveror dhe sivjet mbahet takimi vjeshtor.

Ndërsa guvernatori Duruer është shprehur i kënaqur që sheh numër të madh artistësh në Edirne, që vijnë nga vende të ndryshme por që kanë një përbashkët, komunikimin me brushën e tyre.
 
 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.