Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 04 Qershor 2020

Sot hapet ekspozita 'Bota ime - Po i tejkalojmë pengesat'

E Enjte 06 Shkurt 2014 09:22

Në QKT Yunus Emre në Prizren, sot hapet ekspozita me fotografi "Bota ime - Po i tejkalojmë pengesat".

Fotografët me nevoja të vecanta, që kanë ndjekur kursin e udhëhequr nga fotografi Nafiz Lokvica, me këtë rast do të marrin certifikatat për përfundimin e trajnimit në lëminë e fotografisë. 


 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.