Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 31 Maj 2020

MESK do të shënoj 8 vjetorin

E Premte 14 Shkurt 2014 18:04

Të shtunën mbrëma në Shtëpinë e Kulturës në Prizren me fillim nga ora 20:30 shoqata MESK përmes një koncerti do të shënoj 8 vjetorin e themelimit.

Në koncertin e MESK-ut që realizohet kuadër të aktiviteteve për shënimin e 6 vjetorit të pavarësisë së Kosovës do të paraqiten grupi muzikor Pentagram si dhe këngëtarët, Zafer Virsevca, Uliks Hoxhaj dhe Egzon Krasniqi, ndërkohë që valltarët e MESK-ut do të pasurojnë programin artistik.
 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.