Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 30 Maj 2020

Ethno Flamenco mbërthen publikun prizrenas

E Shtunë 15 Shkurt 2014 12:57

Organizuar nga Qendra Kulturore Turke “Yunus Emre” në Prizren është mbajtur koncerti i “ETHNO FLAMENCO feat Agron PENI”.

Koncerti i mbajtur me 14 shkurt në Shtëpinë e Kulturës “Xhemajli Berisha” ka sjellë një program me vepra origjinale të komponuara nga Agron Peni me përpunim të këngëve shqipe.

Si mysafirë specialë kanë ekzekutuar edhe Meriton Ferizi – Harmonikë, Xhemil Gjini – Perkusione, Enver Muhamedi – Kontrabas, Visar Mehmeti – Flautë, Taulant Rruci – Violinë
Fidan latifi – Bateri.

Koncerti ka pas për qëllim paraqitjen e një zhanri të ri dhe interesant muzikor, gjë që është arritur, e që është dëshmuar me duartrokitjet e publikut të pranishëm.

Ethno Flamenco është krijuar në vitin 2011.
  

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.