Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 30 Maj 2020

Orë letrare dhe shpërndarje librash në trevën e Gorës

16 Shkurt 2014 12:27

Shtëpia botuese Imza në kuadër të fushatës së librit ka realizuar orë letrare dhe shpërndarje librash në trevën e Gorës, më saktësisht në shkollën "Svjetlost" të fshatit Zlipotok. Në këtë aktivitet për bibliotekën e shkollës janë dhuruar 100 libra.

Ky aktivitet është realizuar në vazhdën e vizitave që janë bërë në qytete të ndryshme të Kosovës, por edhe te fshatrat e Zhupës.

Gjatë orës letrare së pari janë paraqitur poetët, pas të cilëve edhe nxënësit kanë recituar vjersha të ndryshme.
 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.