Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 30 Maj 2020

MESK shënoi 8 vjetorin e themelimit

16 Shkurt 2014 13:31

Shoqata shumëetnike e Kosovës, MESK, ka shënuar 8 vjetorin e themelimit me një program të pasur artistik të mbajtur në Shtëpinë e Kulturës në Prizren.

Programi ka nisur me paraqitjen e grupit muzikor Pentagram dhe më pastaj ka vazhduar me pikat e përgatitura nga shoqata MESK.

Kryetari i shoqatës, Soner Bush dhe ndihmësi i tij, Albin Kabashi kanë shprehur kënaqësinë që ky përvjetor po kremtohet bashkë me 6 vjetorin e pavarësisë së Kosovës.

Sipas tyre gjatë 8 viteve MESK ka realizuar të arritura të shumta në sferën e kulturës, por edhe të sportit, duke i dhënë hapësirë dhe mundësi të rinjve që të merren me aktivitete të dobishme për shëndetin e tyre. 

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.