Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 30 Maj 2020

Ekspozita e Ethem Bajmakut hapet në Pejë

E Marte 25 Shkurt 2014 16:32

Ekspozita e piktorit, Ethem Bajmak e titulluar "Motive të Ballkanit" do të hapet në Galerinë e Arteve në Pejë.

Ky aktivitet kulturor mbështetet nga QKT Yunus Emre dhe ceremonia e hapjes do të mbahet të mërkurën më 26 shkurt, me fillim nga ora 18:00.


 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.