Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 31 Maj 2020

Teatri Kombëtar i Konya-s më 11 dhe 12 mars në Prizren

E Premte 07 Mars 2014 16:30

Teatri Kombëtar i Konya-s më 11 dhe 12 mars paraqitet para publikut në Prizren me shfaqjen "39 Basamak" (39 shkallë) në regji të Nafiz Sami Gurcualit. Premiera e kësaj shfaqjeje ishte dhënë në Konya.

Teatri i Konyas vjen me ftesë të shoqatës së teatrit turk Rumeli, dhe më 11 e 12 mars do të paraqes shfaqjen e shkruar nga John Buchan dhe Alfred Hitchcock, e punuar nga Patrick Barloë dhe e përkthyer në turqisht nga Mehmet Ergen.

Gurcuali gjatë vitit të kaluar ishte prezantuar në Konya me këtë shfaqje.

Shfaqja në Prizren jepet më 11 e 12 mars nga ora 19:30 në Shtëpinë e Kulturës.


 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.