Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 31 Maj 2020

Në Mamushë është hapur ekspozita e trashëgimisë osmane

E Mërkurë 12 Mars 2014 16:04

Sot në Qendrën e Kulturës në Mamushë, EC Ma Ndryshe në bashkëpunim me Komunën e Mamushës kanë hapur ekspozitën “A Balkan Tale”.

Ekspozita në fjalë është pjesë e projektit rajonal me të njëjtin emër, që është financuar nga Komisioni Evropian. Në ekspozitë, përmes 50 fotografive nga pesë shtete të Ballkanit, të realizuara nga pesë fotografë, paraqiten objektet e trashëgimisë osmane në rajon.

Fotografitë e ekspozuara janë një dokumentim i këtyre vlerave që kërkojnë vëmendje të shtuar ndaj parandalimit të degradimit të tyre dhe një thirrje për kujdes institucional dhe shoqëror. Ekspozita do të mbetet e hapur prej 12 deri 18 mars 2014.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.