Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Marte, 26 Maj 2020

Ymer Lekesiz të mërkurën në Prishtinë

E Marte 18 Mars 2014 16:15

Kritiku letrar nga Turqia, Ymer Lekesiz të mërkurën me fillim nga ora 17:00 do të mbaj një diskutim në Qendrën Kulturore Turke Yunus Emre në Prishtinë, mbi temën e artit e letërsisë.

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.