Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 31 Maj 2020

Kritiku letrar Ymer Lekesiz në Prishtinë

E Enjte 20 Mars 2014 00:28

Qendra Kulturore Turke Yunus Emre në Prishtinë ka realizuar një diskutim me kritikun letrar nga Turqia, Ymer Lekesiz, mbi temën "Për cfarë na shërben artin e letërsia?".

Lekesiz pasi ka falenderuar organizatorët për këtë mundësi, ka theksuar se shkrimtarët nga këto treva i kanë kontribuar zhvillimit të letërsisë turke. 

Ai ka theksuar se arti dhe letërsia janë dy segmente që bashkojnë njerëzit, meqë ofrojnë hapësirë të shprehurit, dhe se për këtë arsye ka vendour që të vijë në Kosovë dhe të ndajë përvojën e tij me artdashësit e lexuesit.

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.