Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 31 Maj 2020

Heroi shfaqet edhe në Prizren

E Mërkurë 26 Mars 2014 16:03

Me 26 Mars në ora 20:30 në Dokukino, filmi “HEROI” me regji të regjisorit Prizrenas Luan Kryeziu, do të ketë premierën e tij në qytetin e Prizrenit.

HEROI me sukses është shfaqur në Prishtinë, duke mbushur Kineman ABC përplot me shikues në të gjitha terminet.

"Besojmë se edhe Prizreni por edhe qytetet tjera të Kosovës da ta mirëpresin HEROIN", ka thënë ndër të tjerash Kryeziu.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.