Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 31 Maj 2020

Ekspozita "Gjurmët e kohës" ngjall interesimin e publikut

E Premte 04 Prill 2014 15:40

Ekspozita personale e fotografisë e titulluar "Gjurmët e kohës" është hapur mbrëmë në prani të mysafirëve të shumtë.

Në këtë ekspozitë fotografi Nafis Lokvica ka sjellë afër 50 fotografi nga përvoja e tij 40 vjeçare në këtë profesion, duke dëshmuar se ka një arkiv të pasur dhe se është burim për historianët dhe studiuesit.

Drejtori i QKT Yunus Emre në Prizren, Muharem Rahte, ka theksuar se Nafis Lokvica ka dëshmuar kreativitetin e tij përgjatë shumë viteve të punës si dhe ka krijuar shumë gjenerata të reja të fotografëve.

Ndërsa fotografi LOkvica ka theksuar se duhet ruajtur vlerat historike dhe të trashëgimisë kulturore dhe se në arkivë ka shumë materiale që me ëndje do t'i ofronte studiesve të historisë.

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.