Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 01 Qershor 2020

Java e aktivitetit të Bibliotekës të Forumit Rinor të KDTP-së

E Hënë 07 Prill 2014 21:54

Mes datave 24-31 Mars 2014 Forumi Rinor i KDTP-së (Partia Demokratike Turke e Kosovës) ka realizuar javën e aktivitetit të mbledhjes së librave, që ka përfunduar me donacionin e tyre në bibliotekë.

Gjatë javës dhe me datën 30-31 Mars 2014 para zyrës së KDTPsë janë mbledh diku më shumë se 600 libra për të bërë donacion në Bibliotekën e Universitetit të Prizrenit "Ukshin Hoti" dhe në Bibliotekën Ndërkomunale në Prizren.

Përfaqësuesit e Bibliotekave, cilët i pranuan librat shprehën kënaqësinë për projektin e realizuar. Forumi i Rinisë së KDTP-së ka bërë të ditur se ky aktivitet do të realizohet çdo vit.
 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.