Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 31 Maj 2020

23 prilli shënohet në 6 qytete të Turqisë

E Marte 15 Prill 2014 11:09

23 prilli - Festa memoriale e turqve të Kosovës do të shënohet edhe në gjashtë qytete të Turqisë, në saje të organizimeve të studentëve që studiojnë atje.

Festivali për nder të kësaj feste do të nis me 20 prill në Edirne dhe do të përmbyllet me 26 prill në Ankara.

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.