Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Marte, 07 Korrik 2020

Gani Sunduri zgjidhet ambasador i karikaturës

E Premte 16 Janar 2015 13:56

Kryetari i shoqatës së Karikaturës “Xhennet comics” Gani Sunduri është vlerësuar nga kolegët e tij nga Polonia.

Shoqata “Partia Dobrego Humoru” (Partia e Humorit të Mirë) e Polonisë e ka përzgjedhur Sundurin si ambasador të karikaturës në Kosovë.

"Jam krenar që jam anëtar dhe përfaqësus i Kosovës në një nga organizatat më të madhe të karikaturës në Evropë dhe Ballkan, PARTIA DOBREGO HUMOR. Falënderoj Zotëri ëalex dhe Sadurski", ka shkruar në Facebook, Gani Sunduri.

“Xhennet comics” ka dhjetë vite që e organizon festivalin e karikaturës në Prizren. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.