Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 21 Prill 2021

Hapet ekspozita "Jeta pa pengesa"

E Marte 21 Prill 2015 12:54

Në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 23 prillit, festës memoriale të turqve të Kosovës dje më 20 prill 2015 është hapur ekspozita me fotografi e titulluar "Jeta pa pengesa", në Qendrën Kulturore Turke "Yunus Emre".  

Ekspozita e hapur në bashkëpunimin e shoqatave Handikos dhe Cererbralis ka sjellë fotografitë e bëra nga 30 artistët me nevoja të veçanta.

Kryetarja e shoqatës Cererbralis Türkan Başa, ka falënderuar të gjithë ata që kanë mundësuar hapjen e kësaj ekspozite dhe është shprehur krenare me veprat e miqve të saj.

Në këtë ekspozitë të pranishëm kanë qenë: ministri i MAP-it, Mahir Yağcılar, deputetja Müferra Şinik, ish-deputeti Enis Kervan, të cilët i kanë uruar suksese të mëtejme artistëve të talentuar.

Ekspozita do të jetë e hapur deri më 24 prill.

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.