Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 14 Maj 2021

Baymak përfaqëson Kosovën në takimin e TURKSOY-it

E Marte 11 Gusht 2015 12:47

Një bashkëpunim ndërmjet TÜRKSOY dhe Komunës së Aksarayit ka mundësuar takimin e 18-të të piktorëve.

Në këtë aktivitet Kosova është përfaqësuar nga piktori prizrenas, Ethem Baymak.

Në takim kanë marrë pjesë 21 piktorë nga 18 shtete.

Baymak e ka cilësuar këtë ngjarje si një përvojë të mirë për shkëmbime me kolegët nga vendet e ndryshme.

Në kuadër të aktivitetit janë realizuar mbi 100 punime, me ekspozimin e të cilave është mbyllur kjo ngjarje kulturore 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.