Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 15 Maj 2021

DokuFest vazhdon me aktivitete

E Mërkurë 12 Gusht 2015 19:53

Sot u mbajt konferenca e katërt në kuadër të edicionit të XIV të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit Dokumentar dhe të Shkurtër “DokuFest”.

Në konferencë morrën pjesë: Roland Uruci – regjisor i filmit “Paftuar”, Karim Aitouna – producent i filmit “I Am The People” dhe Amal Ramsis Labib – regjisore e filmit “The Trace of The Butterfly”.

“Kjo nuk është vetëm historia e Shqipërisë, Meksikanët shkojnë në SHBA, Morokienët – Algjerianët shkojnë në Spanjë dhe ata mbyten në det, Sirianët janë duke shkuar në Turqi … kjo është një histori e gjithë botës.” tha Roland Uruci teksa po fliste për filmin e tij “Paftuar”, premiera botërore e të cilit mbahet sonte në Dokukino Pllato.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.