Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 16 Maj 2021

Dokufestin në Prizren e ndoqi edhe presidentja Jahjaga

E Hënë 17 Gusht 2015 11:01

Presidentja e Republikës, Atifete Jahjaga mori pjesë në përmbylljen dhe ndarjen e çmimeve të festivalit XIV Ndërkombëtar të Filmit Dokumentar dhe të Shkurtër “Dokufest”, i cili u mbajt në Prizren, nga 8 deri më 16 gusht 2015.

Presidentja Jahjaga, i ka përgëzuar drejtuesit e Festivalit, për punën dhe angazhimin e tyre të vazhdueshëm për organizimin e kësaj ngjarje kulturore me jehonë ndërkombëtare.
 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.