Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 04 Qershor 2020

Nga sonte në Prizren shfaqet filmi 'Son Mektup'

E Enjte 27 Gusht 2015 17:49

Premiera e filmit "Son Mektup" jepet sonte në ora 19:30 në Dokukino, Prizren‬.

Hyrja për këtë film është falas!

Megjithatë të interesuarit duhet të paraqiten në DokuKino Shop për ta marrë biletën për shkak të vendeve të kufizuara. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.