Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 19 Maj 2022

Në Prizren do të shënohet 80 vjetori i teatrit turk

E Marte 01 Shtator 2015 08:48

Nga 4 deri më 6 shtatori në Prizren do të shënohet 80 vjetori i teatrit turk.

Në kuadër të manifestimeve për shënimin e 80 vjetorit të teatrit turk të Prizrenit më 4 dhe 5 shtator do të qëndroj edhe Teatri i Konyas, i cili do të prezantoj shfaqjen "Misafir".

Manifestimi do të mbahet nën patronazhin e ministrit të MAP-it dhe kreut të KDTP-së, Mahir Yağcılar derisa në të do të jetë i pranishëm edhe konsulli turk në BeH, Kemal Baysak.

Me nismën e shoqatës së afaristëve "Esnaf" më 4 shtator shfaqja do të jepet falas për anëtarët e kësaj shoqate dhe artdashësit tjerë.

Ndërsa më 5 shtator nga ora 20:00 në Shtëpinë e Kulturës në Prizren shfaqja do të jepet për të ftuarit.
 
Më 6 shtator me fillim nga ora 11:00 do të mbahet ceremonia për nder të 80 vjetorit të veprimtarisë së teatrit turk.


 

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.