Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 19 Maj 2022

Teatri i Konyas më 4 dhe 5 shtator në Prizren

E Enjte 03 Shtator 2015 20:07

Në kuadër të manifestimeve për shënimin e 80 vjetorit të teatrit turk të Prizrenit më 4 dhe 5 shtator në Prizren do të qëndroj Teatri i Konyas, i cili do të prezantoj shfaqjen "Misafir".

Me nismën e shoqatës së afaristëve "Esnaf" më 4 shtator shfaqja do të jepet falas për anëtarët e kësaj shoqate dhe artdashësit tjerë.

Ndërsa më 5 shtator nga ora 20:00 në Shtëpinë e Kulturës në Prizren shfaqja do të jepet për të ftuarit.
 
Teatri turk i Prizrenit prej vitesh bashkëpunon me Teatrin e Konyas.

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.