Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 22 Janar 2022

‘Mysafir’-ët sjellin qeshje dhe vaj

E Shtunë 05 Shtator 2015 23:52

Në kuadër të manifestimeve për shënimin e 80 vjetorit të teatrit turk të Prizrenit, Teatri i Konyas ka prezantuar shfaqjen "Misafir", duke e bërë publikun e pranishëm për vete.

Tragji-komedia e shkruar nga Bilgesu Erenusun dhe në regji të Ömer Naci Topcu ka bërë publikun të qesh por edhe të qaj.
Në këtë mënyrë shfaqja ka dhuruar një natë të paharueshme për dashamirët e teatrit.

Më 6 shtator me fillim nga ora 11:00 do të mbahet ceremonia për nder të 80 vjetorit të veprimtarisë së teatrit turk.
 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.