Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 19 Maj 2022

‘Ekspozita “Jeta e përbashkët në Prizren” hapet sot në Qendrën Kulturore Turke në Prizren

E Marte 29 Shtator 2015 11:14

Ekspozita me temë “Jeta e përbashkët në Prizren” e piktorit prizrenas Besim Danjolli është dot po takohet me artdashësit. Pikturat që marrin pjesë në ekspozitë janë duke pasqyruar jetën e përbashkët të grupeve etnike e fetare të cilët kanë jetuar gjatë periudhës osmane në Prizren.


Ekspozita ku marrin pjesë katërdhjetë piktura të vlefshme po hapet sot në orën 18:00 në Qendrën tonë Kulturore. Në hapje i mirëpresim gjithë miqtë tanë artdashës për të bërë një udhëtim të bukur drejt të kaluarës së qetë të Prizrenit.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.