Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 13 Maj 2021

Bedri Hamza lë Ministrinë për një post tjetër?

E Hënë 14 Janar 2013 10:43

Bedri Hamza ka dhënë dorëheqje nga pozita e ministrit të Financave. Kështu bëjnë të ditur burimet e gazetës “Zëri”, sipas të cilave, ekzekutivi i vendit tashmë e ka miratuar dorëheqjen e tij.

“Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka dhënë dorëheqje nga pozita. Gjatë kësaj jave pritet ta bëj publik këtë vendim. Edhe Qeveria e ka pranuar dorëheqjen e ministrit”, ka potencuar burimi.

Sipas këtij burimi, pas dorëheqjes nga posti i rëndësishëm në kuadër të Qeverisë, për Bedri Hamzën janë në dispozicion dy pozita të larta institucionale. Ai pritet në emërohet përfaqësues i Kosovës në Fondin Monetar Ndërkombëtar në Uashington, ose guvernator i Bankës Qendrore të Kosovës(BQK), të cilën pozitë aktualisht është duke e ushtruar Gani Gërguri.

“Pas miratimit të buxhetit 2013 nga Kuvendi i Kosovës, Bedri Hamza e ka kryer punën kryesore që i takon në krye të Ministrisë së Financave, prandaj, ka qenë i lirë të ofroj dorëheqje”, ka sqaruar burimi.

Megjithatë, burimet e “Zërit” nuk kanë mundur të përmendin arsyet e vërteta të dorëheqjes së Bedri Hamzës nga njëra prej pozitave më të rëndësishme në kuadër të Qeverisë së Kosovës.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.