Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 06 Qershor 2020

Serbët vunë barrikada druri në Rudare

E Enjte 31 Janar 2013 14:49

Serbët, sot pasdite, sërish kanë vënë pengesa në rrugën magjistrale Prishtinë –Rashkë në vendin Rudare te Zveçani.

Serbët në këtë vend kanë shkarkuar lëndë drusore. Komunikacioni nuk është ndaluar por ai po zhvillohet me ngadalësi, njofton Tanjug.

Këto dru u vendosen pasi që sot në mëngjes hoqën blloqet e mëdha të betonit.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.