Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 25 Shtator 2021

Paguajnë nga dy euro me shpresë se do t'u kthehen pensionet

E Enjte 31 Janar 2013 14:49

Një numër i madh pensionistësh gjatë ditëve të fundit mësyjnë një zyrë të vogël, në ish-ndërtesën e financave në Prizren, me shpresën që të rikthejnë pensionet e tyre.

Në këtë hapësirë ata paguajnë së paku nga dy euro që të anëtarësohen në degën “paralele” të Federatës së Pensionistëve dhe Invalidëve të Punës të Kosovës (FPIPK) në Prizren, nga drejtuesit e së cilës presin veprim për kthimin e Fondit Pensional, të marrë nga Serbia që prej përfundimit të luftës në Kosovë. /koha/
 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.