Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 23 Shtator 2020

Veteranët: Ose publikoni listat ose protesta të dhunshme

E Mërkurë 11 Mars 2015 12:59

Qindra veteranë të luftës së UÇK-së po qëndrojnë para dyerve të Qeverisë së Kosovës, ku po kërkojnë publikimin e plotë të listave të veteranëve.

Ata u kanë dhënë një javë kohë institucioneve që t’i publikojnë këto lista, në të kundërtën thonë se protestat e radhës do të jenë të dhunshme.

Ata po ashtu kanë kërkuar që sa më parë të zbatohet ligji për veteranët dhe mos të ketë vonesa.

Policia e Kosovës ka rrethuar ndërtesën e Qeverisë së Kosovës pasi pritet fillimi i protestës, thirrur nga Këshilli për Mbrojtjen e Luftëtarëve të UÇK-së.

Kjo protestë është organizuar nga Këshilli për Mbrojtjen e Luftëtarëve të UÇK-së, të cilët po kërkojnë publikimin sa më të shpejt të listave me emrat e kategorive të dala nga lufta si dhe implementimin sa më të shpejt të Ligjit

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.