Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 23 Shtator 2020

Brenda 15 viteve të pasluftës janë vrarë rreth 1500 qytetarë

E Hënë 23 Mars 2015 12:12

Vrasjet në Kosovë, pas përfundimit të luftës kanë marrë përmasa shqetësuese, ndërsa disa prej tyre vazhdojnë të mbesin enigmë.

Sipas statistikave zyrtare, brenda 15 vjetëve të pasluftës, nga plumbat e thikat, janë vrarë rreth 1500 qytetarë, ndërsa motivet mbesin të ndryshme, nga ato politike, hakmarrje, biznesore, pronësore, morale, aksidentale...

Këto jetë njerëzish janë shuar nën administrimin e Kosovës nga faktori ndërkombëtar, e më pas edhe nga organet e sigurisë që kaluan në duart e vendorëve.

Të gjitha strukturat e sigurisë kanë dështuar që të garantojnë një shtet ku funksion ligji, sepse në raste të caktuara mbi ligjin është vendosur zakoni./zëri/

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.