Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 06 Korrik 2020

Sërish tërmet në Gjilan

E Hënë 06 Prill 2015 15:12

Sërish një tërmet ka goditur qytetin e Gjilanit.

Sipas banorëve të këtij qyteti, tërmeti ka ndodhur rreth orës 22 e 24 minuta, ndërsa thonë se ka qenë më i fuqishëm se tërmeti që ka ndodhur në mëngjes.

Ende nuk raportohet për dëme në njerëz apo materiale. Po ashtu nuk dihet ku ka qenë epiqendra dhe cila ka qenë fuqia e tij.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.