Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 01 Qershor 2020

Dalin pagat e mësimdhënësve me rritje

E Mërkurë 29 Prill 2015 18:48 Ministria e Financave ka njoftuar se ka lëshuar nëpër llogaritë bankave pagat e mësimdhënësve me rritje prej 0.5 për qind për në bazë të përvojës së punës. Po ashtu, kjo Ministri ka njoftuar se rritja pa ka ndodhur bazuar në pagën bazë të muajit mars të vitit 2015. MF-ja bën lëshimin e pagave për mësimdhënësit me rritjen 0.5% të përvojës së punës Ministria e Financave sot ka bërë lëshimin e pagave për muajin prill për mësimdhënësit dhe stafin administrativ e teknik në arsimin parauniversitar me rritje për përvojën e punës deri në vitin 2015. Pagesa për përvojën e punës paguhet në pagën bazë të muajit mars 2015. Pagat e mësimdhënësve do të dalin sot në llogaritë e tyre në bankat komerciale./zeri/

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.