Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 01 Qershor 2020

Jep dorëheqje ambasadori Naim Malaj

E Enjte 30 Prill 2015 19:34 Sipas burimeve të lajmi.net, Naim Malaj ka dhënë dorëheqje nga pozita e ambasadorit të Republikës së Kosovës në Bernë të Zvicrës. Ambasadori Malaj ka shërbyer në ambasadën e Kosovës në Bernë që prej shtatë vjetësh. Ende nuk janë dhënë detaje për dorëheqjen e tij, por sipas burimeve të lajmi.net, Malaj ka dhënë dorëheqje pasi mandati i tij është në përfundim e sipër. “Malaj është tërhequr pasi ka marrë indikacione se nuk do të riemërohet më në këtë pozitë. Edhe pse është në fund të mandatit, ai ka marrë vendim për të dhënë dorëheqje”, ka thënë me kusht anonimiteti një burim zyrtar nga Ministria e Punëve të Jashtme.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.