Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Marte, 11 Gusht 2020

Gjilani kërkon largimin e imamit me ideologji vehabiste

E Enjte 04 Qershor 2015 21:59

Xhemati i xhamisë në Dardani të Gjilanit ka protestuar sot para selisë së Bashkësisë Islame në Prishtinë.

Problemi për të cilin po thonë se e kanë me imamin i shtyri të vijnë të enjten para selisë së Bashkësisë Islame të Kosovës në Prishtinë për të kërkuar zgjidhje, transmeton Klan Kosova.

Sipas tyre myftiu u patë premtuar largimin e Shaban Muratit nga posti i imamit, pasi pretendojnë se ka ideologji vehabiste.

Kryeimami Sabri Bajgora, i cili pas pesë minutash takim me xhematin u ka thënë se në xhaminë e tyre nuk kanë probleme dhe se nuk kanë përse të ankohen.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.