Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 01 Qershor 2020

Mehmetcik vazhdon traditën e iftarit në Prizren

E Premte 19 Qershor 2015 11:16Mehmetcik vazhdon traditën e iftarit në Prizren, me tendën e vendosur në kejin përballë Xhamisë së Sinan Pashës. Çdo të premte do të jepet iftar për 250 persona. Organizime të ngjashme do të ketë edhe në Gjilan, Gjakovë e Mitrovicë. Në Prizren janë bërë më shumë se një dekadë që ushtarët turq mbështesin nevojtarët gjatë muajit të Ramazanit. Krahas iftarit në tendat e hapura do të zhvillohen edhe aktivitete të ndryshme kulturore.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.