Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 14 Maj 2021

Presidentja emëroi dhjetë gjyqtarë

E Mërkurë 12 Gusht 2015 08:10

Presidentja Atifete Jahjaga, sipas propozimit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës emëroi dhjetë gjyqtarë.

Kandidatët e emëruar janë: Muhamet Rexha–gjyqtar në Gjykatën Supreme të Kosovës; Beshir Islami– gjyqtar në Gjykatën e Apelit të Agjencionit Kosovar të Pronës në Gjykatën Supreme të Kosovës; Mahir Tutuli–gjyqtar në Gjykatën e Apelit; Hava Haliti–gjyqtare në Gjykatën e Apelit; Albert Zogaj – gjyqtar në Gjykatën e Apelit; Isa Shala - gjyqtar në Gjykatën e Apelit; Nehat Idrizi - gjyqtar në Gjykatën e Apelit; Qerim Ademaj – gjyqtar në Gjykatën e Apelit; Rafet Haxhaj – gjyqtar në Gjykatën e Apelit; Fejzullah Rexhepi - gjyqtar në Gjykatën e Apelit. /Telegrafi/

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.