Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 14 Maj 2021

Përmirësohet gjendja shëndetësore e Tërnavës

E Enjte 13 Gusht 2015 14:31

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës (BIK), Naim Tërnava i cili ka pasur probleme shëndetësore, është kthyer nga Turqia, ku ka qenë për ekzaminim mjekësor, pasi gjendja e tij është përmirësuar.

Myfiu në Prishtinë është kthyer mbrëmë, thuhet në një njoftim të Bashkësisë Islame të Kosovës.

“Kryesia e BIK njofton opinion e gjerë dhe besimtarët e saj se Myftiu i Kosovës, Naim Tërnava pas shtrimit, fillimisht në QKUK e më vonë edhe në Qendrën Universitare Mjekësore ‘BEZMIALEM’ në Stamboll, ku i është nënshtruar kontrollit mjekësor dhe ekzaminimeve të nevojshme, mbrëmë është kthyer në Prishtinë”.

“BIK njofton se gjendja shëndetësore e Myftiut, është shumë e mirë dha nga ekzaminimet e analizat e bëra në Stamboll rezulton që myftiu nuk ka as një shqetësim serioz, kështu që ai në ditët në vijim do tu kthehet detyrave të tij të përditshme”, thuhet në njoftim.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.