Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 13 Gusht 2020

Uji i çezmës në Kosovë dhe Shqipëri nuk pihet

E Hënë 14 Shtator 2015 15:15

Gazeta britanike, Daily Mail, ka publikuar një hartë të vendeve në të cilat nuk mund të pihet uji i çezmës.

Nga harta vërehet se në shtetet ku nuk pihet uji, janë edhe Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia.
Sipas kësaj gazete, pirja e ujit në këto vende do mund të shfaqte sëmundje si diarreja, hepatiti A dhe kolera.
Infografiku është postuar nga analizat e Just the Flight.
Raporti sqaron se edhe pse disa shtete bëjnë pjese ne hartën e vendeve te pasigurta, kjo nuk do të thotë se uji i çezmave është i papastër apo i ndotur. Lapsi.al

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.