Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 27 Maj 2020

Thaçi uron shtetet myslimane për Kurban Bajram

E Mërkurë 23 Shtator 2015 21:23

Thaçi, i ka dërguar telegram urimi për festën e Kurban Bajramit edhe Sekretarit të Përgjithshëm të Organizatës për Bashkëpunim Islamik (OBI) dhe Sekretarit të Përgjithshëm të Ligës Arabe.

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Hashim Thaçi, i ka dërguar telegram urimi për festën e Kurban Bajramit edhe Sekretarit të Përgjithshëm të Organizatës për Bashkëpunim Islamik (OBI) dhe Sekretarit të Përgjithshëm të Ligës Arabe.

Në telegramin e urimit të zëvendëskryeministrit Thaçi thuhet se “në emër të qytetarëve dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës, më lejoni të shpreh urimet e mia për ju në këtë ditë të bekuar. Urojmë që kjo festë, e cila përfaqëson sakrificën dhe unitetin do të sjellë më shumë paqe dhe bashkëpunim mes popujve”, thuhet në telegram.

Më tej Thaçi ka shtuar se lidhjet e miqësisë dhe bashkëpunimit ndërmjet popujve tonë po vijnë duke u thelluar. “Urimet më të mira në këtë ditë të gëzueshme. Eid Mubarak”, thuhet në telegramin e urimit për ndër të festës së Kurban Bajramit.
 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.