Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 27 Maj 2020

Të premten dy pritje për Bajram

E Mërkurë 23 Shtator 2015 22:16

Të premten organizohen dy pritje për Kurban Bajram. KFOR-i turk dhe KDTP-ja do të mbajnë takimet tradicionale të Bajramit, në ditën e dytë të kësaj feste fetare, më 25 shtator.

Pritja e KFOR-it turk do të mbahet në Kazermën Sulltan Murat në Prizren me fillim nga ora 16:00.

Ndërkaq pritja e KDTP-së do të mbahet nga ora 19:00 në Grand Ephesus Hotel.

 
 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.