Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 05 Qershor 2020

Thaçi: Asnjë qytetarë i Kosovës nuk ka vdekur në Mekë

E Premte 25 Shtator 2015 10:02

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Hashim Thaçi iu ka shprehu ngushëllime familjarëve që kanë humbur të afërmit e tyre sot në mëngjes gjatë kryerjes së pelegrinazhit për haxh në Mekë dhe Medine.

Thaçi ka shkruar në rrjetin social Twitter se për fat asnjë qytetarë i Kosovës nuk është i vdekur në Mina, vendi ku ndodhi tragjedia mëngjesin e sotëm.

“Një tragjedi i dhimbshme ka ndodhur në haxh këtë vit. Asnjë qytetarë i Kosovës, por iu shprehu ngushëllime më të sinqerta familjeve të viktimave në Mina”, ka shkruar Thaçi në Twitter. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.