Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 05 Qershor 2020

SHBA-ja e gatshme të ndihmojë Kosovën në luftimin e Korrupsionit

E Premte 25 Shtator 2015 13:05

Ambasadori i SHBA-ve, Greg Delawie, tha se sondazhet tregojnë se qytetarët e shohin korrupsionin si pengesën kryesore.

Delawie theksoi se "luftimi i korrupsionit kërkon shumë punë", transmeton kp.

Ai tha "se SHBA është e gatshme ta ndihmoj Kosovën në luftimin e korrupsionit".

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.