Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 05 Qershor 2020

Nga 1 tetori pagesat për veteranët

E Premte 25 Shtator 2015 13:26

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi, ka thënë se pensionet e veteranëve të luftës, pjesëtarë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, do të fillojnë të qarkullojnë që nga data 1 tetor.

Këtë deklaratë ai e ka bërë gjatë mbledhjes së qeverisë, njofton Klan Kosova, ku po ashtu është marrë vendim që të ndryshohet edhe vendimi paraprak sipas të cilit pensioni për veteranët do të varronte nga 120 deri në 170 euro, varësisht nga mosha.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.