Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 05 Qershor 2020

Mustafa: Peshk i madh është secili që bënë korrupsion

E Premte 25 Shtator 2015 13:45

Kryeministri i Kosovës Isa Mustafa tha se si shoqëri nuk kanë krijuar kritere morale as ligjore për ta luftuar korrupsionin.

Ai tha se nuk luftohet korrupsioni duke kërkuar peshq të mëdhenj, pasi sipas tij peshk i madh është secili që bënë korrupsion.

Mustafa, shtoi se duhet ta luftojnë korrupsionin edhe në institucione edhe në agjenci të pavarura që ta zhdukin këtë dukuri. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.