Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 05 Qershor 2020

Qeveria rrit akcizën në gazet e naftës

E Premte 25 Shtator 2015 14:17

Në mbledhjen e Qeverisë, Ministri i Financave Avdullah Hoti ka kërkuar për vendosjen e normës së tatimit të akcizës për gazet e naftës dhe hidrokarburet e tjera.

Kërkesa e Ministrit Hoti ka marrë miratimin e kabinetit qeveritar të kryesuar nga Isa Muastafa, njofton Klan Kosova.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.